شرکت کاسپین آروین اسپادان قادر به تبدیل بازیافت فلزات از جمله روی و مس با استفاده از روش جداسازی و ریخته گری به شمش روی و مس می باشد. فرآیند بازیافت در چندین مرحله شامل : جمع آوری و جداسازی، خردایش، ذوب، تصفیه و ریخته گری و خنک کاری انجام می شود.
مقدار نسبتا زیادی فلز روی بازیافت میشود. روی عمدتا به عنوان یک فلز قربانی در پوشش های گالوانیزه استفاده می شود. روی مقرون به صرفه ترین عامل برای محافظت از فولاد در برابر خوردگی است. بنابراین حدود دو سوم روی در تولید صفحات فولادی گالوانیزه استفاده می شود. صنعت خودروسازی بازار عمده فولادهای گالوانیزه است. در خودروهای جدید به طور متوسط بیش از ۵۰ درصد ورق های فولادی گالوانیزه هستند.
روی اغلب به عنوان یک عنصر اضافه شده به فلزات دیگر یا به آلیاژهایی مانند برنج یا به عنوان یک پوشش فولادی گالوانیزه یافت می شود.
بازیافت ضایعات روی در وهله اول برای کاهش آلودگی محیط زیست اهمیت زیادی دارد زیرا قراضه های روی به دلیل کاربرد گسترده ، حجم زیادی از ضایعات شهری و زباله های ساختمانی و بسیاری از ضایعات کارگاهی را تشکیل می دهند.
از دیگر دلایل بازیافت روی کاهش قابل توجه هزینه های تولید و همچنین صرفه جویی در منابع طبیعی است. بازیافت روی نسبت به تولید این فلز از سنگ معدن گازهای سمی کمتری ایجاد می کند بنابراین می تواند به حفظ سلامت محیط زیست و انسان ها کمک کند.
علاوه بر موارد فوق با بازیافت ضایعات روی می توان زمینه اشتغالزایی تعداد زیادی از افراد را فراهم کرد و با فروش این ضایعات به کشورهای دیگر در این زمینه سودآوری کرد.
روی را می توان با تبدیل به وسایل دیگر بارها و بارها بازیافت کرد بدون اینکه خواص آن تغییری کند به همین دلیل بازار خرید و فروش ضایعات روی در سراسر دنیا بسیار پر رونق است.
به طور کلی سالانه ۲۵ تا ۳۰ هزار تن ضایعات بازیافتی مس در کشور به چرخه تولید مجدد وارد می شود. این میزان حدود ۱۵درصد از تولید مس را در کشور شامل می شود. از این ۱۵ درصد، حدودا ۱۰ درصد از آن برای مصارف صنعتی استفاده می گردد.
بازیافت ضایعات مس، قطعا اثرات زیست محیطی مفیدی با خود به همراه خواهد داشت. بازیافت تمامی فلزات از جمله مس، برای محیط زیست آنقدر ارزشمند و حیاتی است که به عنوان یک صنعت بسیار مهم و درآمد زا در کشور های جهان اول تبدیل شده است.
در واقع به لطف کارخانه های بازیافت فلزات ارزشمندی همچون مس، چرخه ی تولید تجهیزات، وسایل و قطعات مسی همیشه روی روال می باشد. علاوه بر این به دلیل پرکاربرد بودن فلز مس، بازیافت ضایعات این فلز و استفاده مجدد از آن، سرمایه های ملی نیز حفظ خواهد شد. سرمایه های ملی نه تنها با بازیافت ضایعات و قراضه های مس بلکه با بازیافت فلزات دیگری همچون برنج، آهن، نقره و … حفظ و ارزشمند می شود.
اصفهان، ناژوان، کوچه بنفشه (23)، کوچه شهید مهدی فرقدانی، طبقه دوم
کیلومتر45جاده اصفهان شیراز، شهرک صنعتی رازی، فاز 3، میدان مبتکران، بلوار کاوشگران، خیابان پارس، پلاک سوم